12 Volt Smart TV kopen? Dit zijn de beste toestellen van 2023

Veel mensen vragen zich af wat de beste optie is en hoe ze de tv kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften past. Het kopen van een 12-volt smart-tv kan een uitstekende investering zijn, vooral als u een camperreiziger of kampeerliefhebber bent of gewoon uw boot of auto wilt uitrusten met een efficiënt apparaat.

Android 12 volt Smart Tv

Hoewel het niet technisch gezien een televisie is, heeft het toch veel functies die het de moeite waard maken om te bekijken. Deze draagbare speler is ontworpen met reizen in gedachten en werkt op 12 volt, waardoor hij ideaal is voor gebruik in auto’s, campers of boten.

Een belangrijke factor om op te merken is dat, hoewel de Salora DVP1400 Android-compatibel is, het geen Google-licentie heeft. Dit betekent dat het geen toegang heeft tot de Google Play Store voor apps. Je kunt echter nog steeds genieten van diverse media zoals dvd’s, cd’s en via de USB- en SD-kaartingangen.

Wat betreft beeldkwaliteit, de Salora DVP1400 doet geen concessies. Met een 14-inch LED-scherm levert deze draagbare speler levendige kleuren en heldere details, waardoor je onderweg kunt genieten van een geweldige kijkervaring. Bovendien, ondanks zijn compacte formaat, heeft het ook een indrukwekkende luidspreker ingebouwd voor een rijk en helder geluid.

Een andere opvallende functie van de Salora DVP1400 is zijn ingebouwde oplaadbare batterij, die tot 2 uur continu kijken ondersteunt. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar een stroombron tijdens lange reizen. Het is ook voorzien van een 12V auto-adapter voor wanneer je de batterij onderweg wilt opladen.

WebOSAndroid 12 volt TV Google Licenced

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een andere gebruikersinterface, zou ik de LG 28TN515S aanbevelen, die te vinden is op bol.com. Deze TV draait op het webOS besturingssysteem, bekend om zijn eenvoudige navigatie en gebruikersvriendelijkheid. Dankzij dit systeem kun je moeiteloos schakelen tussen je favoriete apps en streamingdiensten.

De LG 28TN515S is een slimme LED-tv met een schermgrootte van 28 inch. Met een resolutie van 1366 x 768 pixels biedt het scherm heldere en kleurrijke beelden. Het compacte formaat maakt het een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes zoals caravans, boten, of zelfs buiten, waar je misschien een draagbare oplossing nodig hebt.

Deze TV is niet alleen een kijkplezier, maar biedt ook een scala aan entertainmentmogelijkheden. Dankzij de toegang tot de Google Play Store kun je kiezen uit duizenden apps en streamingdiensten. Of je nu wilt binge-watchen op Netflix, je favoriete nummers wilt beluisteren op Spotify of je sociale media wilt bijwerken, de LG 28TN515S heeft je gedekt.

Een van de indrukwekkende functies van de LG 28TN515S is de ingebouwde Chromecast-functionaliteit. Met deze functie kun je eenvoudig content van je smartphone of tablet naar de tv streamen, wat ideaal is als je foto’s of video’s wilt delen met vrienden en familie.

Als het gaat om energie-efficiëntie, blinkt de LG 28TN515S echt uit. De tv gebruikt LED-technologie, die bekend staat om zijn lagere energieverbruik in vergelijking met traditionele LCD-tv’s. Bovendien heeft deze TV een 12-volt stroomoptie, waardoor het de perfecte keuze is voor gebruik in omgevingen waar stroomvoorziening beperkt kan zijn. De tv wordt geleverd met een autoadapter, wat betekent dat je hem overal kunt gebruiken waar je een 12-volt stroombron hebt.

Ingebouwde Chromecast

Voor diegenen onder jullie die vaak inhoud streamen vanaf je mobiele apparaten, wil ik jullie graag de Lenco LED-3263BK aanbevelen, beschikbaar op bol.com. Dit 32 inch smart TV-model is uitgerust met een ingebouwde Chromecast, waarmee je eenvoudig je favoriete films, muziek, sportevenementen en games kunt streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop rechtstreeks naar je TV, zonder dat je extra apparaten of kabels nodig hebt.

De Lenco LED-3263BK heeft een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, wat betekent dat je kunt genieten van scherpe, heldere beelden met levendige kleuren. Of je nu een film kijkt of een game speelt, deze TV zorgt voor een meeslepende ervaring.

Bovendien heeft de Lenco LED-3263BK een stijlvol, slank ontwerp dat zowel modern als tijdloos is. De smalle rand rond het scherm zorgt voor een bijna randloze kijkervaring, en de stevige standaard geeft het een stabiele basis op elke vlakke ondergrond. Het minimalistische ontwerp maakt het een geweldige aanvulling op elke kamer, of het nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in je caravan of boot is.

Wat energie-efficiëntie betreft, is de Lenco LED-3263BK een van de koplopers. Dit model is ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je elektriciteitsrekening. Dankzij de 12-volt stroomoptie is deze TV ook ideaal voor gebruik in situaties waar stroomvoorziening beperkt kan zijn, zoals op de camping of op de boot.

Welke 12 volt Smart Tv moet ik kopen?

Als het gaat om het kiezen van de juiste 12 Volt Smart TV, hangt het echt af van je specifieke behoeften en voorkeuren.

Ben je een fan van Android en wil je toegang hebben tot een breed scala aan apps, dan zou de Salora DVP1400 een geweldige keuze zijn. Deze 24 inch Android TV, beschikbaar op bol.com, is Google-licensed. Dit betekent dat je niet alleen toegang hebt tot een breed scala aan apps en services zoals Netflix, YouTube, Spotify, en natuurlijk de Google Play Store, maar je kunt ook genieten van indrukwekkende beeldkwaliteit en energie-efficiënte LED-display-technologie.

Aan de andere kant, als je de voorkeur geeft aan een meer intuïtieve gebruikersinterface en de mogelijkheid om eenvoudig content te streamen vanaf je mobiele apparaten, dan zou je kunnen overwegen om de Toshiba 24WK3A63DB te kopen. Deze 24-inch TV, ook te vinden op bol.com, draait op webOS en heeft een ingebouwde Chromecast, waardoor je eenvoudig content van je smartphone of tablet naar de TV kunt streamen. Bovendien is de Toshiba 24WK3A63DB ontworpen met energie-efficiëntie in het achterhoofd, waardoor het ideaal is voor gebruik in situaties waar de stroomvoorziening beperkt kan zijn.

Natuurlijk, als het streamen van content vanaf je mobiele apparaten je belangrijkste focus is, dan zou de Lenco LED-3263BK met zijn ingebouwde Chromecast en energie-efficiënte ontwerp wellicht de juiste keuze zijn voor jou.

Elke TV heeft zijn eigen sterke punten, en de keuze zal uiteindelijk afhangen van wat voor jou het belangrijkste is – of dat nu de toegang tot Android-apps, de intuïtieve interface van webOS, of de mogelijkheid om eenvoudig te streamen vanaf je mobiele apparaten is.

Het kiezen van de juiste 12 volt smart tv hangt af van jouw specifieke wensen en voorkeuren. Of je nu een Android-fan bent, een intuïtieve gebruikersinterface wilt of eenvoudig inhoud van je mobiele apparaat wilt streamen, er is een tv voor jou.

De Salora DVP1400 is een uitstekende keuze voor Android-gebruikers en biedt een indrukwekkende beeldkwaliteit en energiezuinige LED-displaytechnologie. De Toshiba 24WK3A63DB biedt daarentegen een intuïtieve webOS-gebruikersinterface en de mogelijkheid om eenvoudig inhoud te streamen met behulp van de ingebouwde Chromecast.

Voor degenen die voornamelijk geïnteresseerd zijn in het streamen van inhoud, is de Lenco LED-3263BK, met zijn ingebouwde Chromecast en energiezuinig ontwerp, een geweldige optie. Elk van deze tv’s heeft zijn eigen unieke sterke punten, en de beste keuze komt uiteindelijk neer op wat voor jou het belangrijkst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *